Boloo Review – De Gratis Blueprint cursus

De Boloo Blueprint cursus, misschien heb je nog nooit van de cursus gehoord? Of misschien juist wel en daarom ben je nu hier op deze website terecht gekomen. Omdat je op zoek bent naar een Boloo review en misschien ook een review over Skah?

Waarschijnlijk zul je de Boloo reclame over dat je ” Gratis kunt starten met de Boloo Blueprint cursus ” al zijn tegengekomen op het internet.

Maar is de Boloo cursus nu echt gratis? En wat leer je in de Boloo cursus?

En wat voor tools krijg je allemaal bij Boloo?

Je zult misschien denken, alweer een cursus om te verkopen op bol.com?
Ja dat klopt! Maar Boloo is veel meer dan alleen een cursus.


Bij Boloo krijg je nog veel meer, bij Boloo krijg je ook nog een hele hoop tools die eigenlijk onmisbaar zijn, voor wanneer je echt winstgevend wil gaan verkopen op bol.com.

De verschillende tools die je bij Boloo krijgt, die vind ik persoonlijk dan ook uniek voor de Nederlandse markt.
Ik heb de afgelopen jaren al verschillende cursussen en trainingen over verkopen op bol.com gevolgd.

Maar bijvoorbeeld de super handige tool: De Product Tracker, waarmee je een goede product research kunt doen. Die tool ben ik op dit moment alleen nog maar op Boloo tegengekomen.

Boloo Product Tracker waarmee je kunt kijken hoe goed een product verkoopt op bol.com
Met de Boloo Product Tracker kun je een product op bol.com tracken. Waardoor je inzicht krijgt welk product wel goed verkoopt en welk product niet.

Maar er zijn nog veel meer tools die je krijgt bij Boloo. Die tools zal ik hieronder verder uitlichten in deze review.

Ik ben op onderzoek uitgegaan en in deze Boloo review zal ik je zoal vertellen wat je allemaal bij de cursus krijgt en wat je precies in de cursus leert en wat je kunt verwachten.


Je kunt nu met BolooTijdelijk Gratis starten” met de cursus verkopen op bol.com”

Je kunt een gratis account aanmaken bij Boloo.co en gratis de Blueprint cursus gaan volgen.

Op de Website van Boloo staat meer informatie over hoe en wat het precies allemaal in zijn werk gaat.

Je kunt via onderstaande link naar de website van de gratis blueprint cursus gaan. Zodat je kunt kijken of deze cursus wel voor je geschikt is.

Wat is Boloo precies?

boloo beer in ruimtepak

Wanneer je lid wordt van Boloo, dan krijg je een totaalpakket waarbij je in korte tijd een winstgevende business op bol.com kunt starten.

Iedereen die lid is van Boloo krijgt sinds een paar maanden gratis 1 op 1 coaching van een ervaren bol.com verkoper.

Die coach gaat je helpen om je doelen te realiseren.

Ik heb vorige week de eerste coaching call gehad, met mijn coach en deze was zeer waardevol! Hij helpt me wanneer ik vastloop en stuurt me in de goede richting.

Maandelijkse doelen stellen

En wat zeker helpt bij mij, is dat de coach samen met mij elke maand, doelen op papier zet van wat er die maand zoal moet gebeuren.

Doordat er elke week een opdracht moet gebeuren voor een bepaalde datum, ben ik veel productiever dan wanneer ik geen doelen opschrijf.

Anders laat ik soms nog weleens dingen hangen, maar nu er een datum vast staat.

Heb ik net wat meer zelf discipline om het toch wel te doen, zodat ik voor de datum die vastgezet is, mijn opdrachten klaar heb.

Sinds kort is er een nieuwe boekhoudtool bij Boloo inbegrepen waarmee alles wordt geregeld qua boekhouding.

Ik heb van deze optie nog geen gebruik gemaakt, maar wanneer ik hem heb getest zal ik hier een review achterlaten over de Boloo boekhouding tool.

Boloo is in de laatste maanden uitgegroeid tot een totaalpakket om een succesvol verkoper te worden op bol.com

Bij Boloo krijg je dan ook alles om een winstgevende business te gaan runnen.

Wanneer je lid word van Boloo krijg je toegang tot de Blueprint cursus, waarin je alles gaat leren over verkopen op bol.com.

Wat is inbegrepen bij Boloo:

 • De Blueprint cursus
 • Product Tracker
 • Product Database
 • Niche Detector
 • Keywordverkenner
 • Winstcalculator
 • Chrome extensie

 • Store Management
 • Sales Dashboard
 • Mailcampagnes
 • Orderbeheer
 • Voorraadbeheer
 • En je word lid van de besloten groep de Boloo Community exclusief voor leden van Boloo

Elke maand krijg je ook een aantal extra bonussen. Wat die bonussen precies zijn, dat is elke maand weer een verassing.

Skah van Boloo legt in een Youtube filmpje uit hoe je meer kunt verkopen op bol.com met de perfecte listing.

De Boloo Blueprint cursus

cursus Inhoud boloo blueprint cursus
Skah van Boloo in de Boloo Blueprint cursus.

De Boloo Blueprint cursus bestaat 50+ Modules en aan 20+ uur aan video materiaal. Skah gaat je leren welke stappen je moet ondernemen om een succesvolle verkoper te worden op bol.com

De cursus is gemaakt voor beginners en het maakt niet uit wanneer je nog geen ervaring hebt met online ondernemen. Skah zal alles vanaf het begin heel duidelijk uitleggen.

Ik vind dat de lessen goed te volgen zijn en dat de video’s inhoudelijk van hoge kwaliteit zijn. Team Boloo is op dit moment nieuwe content aan het maken zodat de cursus helemaal up to date blijft!


Maar ook weer zoals het eigenlijk bij iedere cursus gaat, bij deze cursus moet je dus ook zelf actie ondernemen.

Want je kunt alle video’s wel bekijken, maar wanneer je daarna er niks mee doet en geen actie onderneemt. Dan gebeurt er ook helemaal niks!

Het zal dus helemaal aan je eigen liggen, van hoe snel je resultaten zal gaan behalen. Als je er veel energie en tijd insteekt en actie onderneemt dan zul je binnen de kortste keren resultaat gaan zien.

Product Tracker

Boloo product tracker met deze tool kun je producten van bol.com tracken
Boloo Product Tracker dashboard

De Product Tracker vind ik zelf een hele waardevolle tool. Met deze tool kun je elk product wat op bol.com te vinden is volgen.

Wanneer je op de website van bol.com bent en je komt een product tegen wat je wel interessant lijkt, kun je door de Boloo chrome extensie dat product volgen door 1 simpele druk op de knop.

Wanneer je het product aan het tracken bent krijg je informatie te zien van andere bol.com verkopers en kun je exact zien wat hun voorraad is, hoeveel omzet dat product maakt en je kunt zien hoeveel dat product is verkocht de afgelopen maand.

De Product Tracker vind ik dan ook zeker heel waardevol, omdat je nu van te voren kan zien of het product wel loopt. Waardoor je de beslissing kunt maken of het wel verstandig is om het product te gaan verkopen.

Product Database

Boloo Product database

In de Product Database van Boloo zitten al de producten die op bol.com verkocht worden. Met de Product database krijg een duidelijk overzicht van al de producten en is het makkelijker vergelijken.

En je kunt zien welke producten populair zijn, waardoor je in een handig overzicht kunt zien of die producten potentie hebben.

Super handig dus!

Boloo product database in de boloo blueprint cursus
Boloo Product Database Dashboard

Niche Detector

Boloo niche detector

Met de Niche Detector kun je winstgevende ontdekken met weinig tot geen concurrenten. Door gebruik te maken van deze Niche Detector ben je dus je concurrent voor.

En kom jij erachter in welke niche je heel veel geld kunt gaan verdienen. Door de filters te gebruiken die in de tool zitten, kun je precies op zoek gaan naar het winnende product en voor je het weet heb jij een winstgevend product te pakken!

Boloo niche detector ontdek wat de beste niche is voor producten op bol.com te verkopen
Boloo Niche detector

Keyword verkenner

Boloo keyword verkenner

Met de Keyword verkenner kun je precies zien op welke woorden de afgelopen maanden op bol.com veel is gezocht. Of op welk woorden juist heel weinig is gezocht.

Dus wanneer je denkt een product gevonden te hebben dat wel potentie heeft in de toekomst. Dan kun je altijd even checken of er wel vraag naar is.

Zo kom je niet voor verassingen te staan wanneer je dacht dat het een goed product was, maar het toch niet blijkt te zijn

Boloo keyword verkenner dashboard boloo blueprint cursus
Boloo Keyword Verkenner

Winstcalculator

Boloo winstcalculator

Met de Winstcalculator kun je precies bereken wat je gaat overhouden wanneer je het product gaat verkopen op bol.com

Door alles precies in te voeren in de winstcalculator kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

Want dat zou toch zonde zijn dat je zoveel tijd en geld in een product gestoken hebt. Om er dan achteraf achter te komen dat je helemaal geen winst hebt behaald op dat product, dan is alles voor niets geweest.

Met de Winstcalculator kun je dat voorkomen, je voert de inkoopprijs, de verzendkosten, vervoer naar Nederland, verpakkingsmateriaal, enzovoort. allemaal in. En je ziet precies wat je winst op een product is!

Met deze tool kun je dus een hoop ellende besparen.

Chrome extensie

Chrome extensie boloo

Zoals ik al eerder zei bij de Product tracker, kun je met een chrome extensie van Boloo met 1 druk op de knop op de website, alle producten tracken.

Wanneer je op de Chrome extensie drukt komt automatisch dat product in je Product Tracker te staan.

Hier kun je heel veel tijd mee besparen en kun je nog sneller product onderzoek doen.

Store Management

In het Store Management kun je alles vinden voor het bijhouden van je verkopen. Dit is eigenlijk het Dashboard waar je alles kunt inzien wat er in je business gebeurd.

Sales Dashboard

sales dashboard

In het Sales Dashboard kun je de cijfers van je business bekijken. Je kunt precies zien hoeveel winst je hebt gemaakt op elk product.

Wat de totale omzet is en wat je winst is. Wanneer je ziet dat een product het toch niet goed doet, dan kun je op tijd ingrijpen en daarop inspelen.

Want het is wel de bedoeling dat je winst overhoud aan het eind van de maand 🙂

Mailcampagnes

Mailcampagne

Met deze tool bouw je mailcampagnes op, zodat je je e-mailcommunicatie kan gaan automatiseren. Je kan van te voren een mailcampagne opbouwen, zodat de klant van begin tot het eind informatie krijgt over de bestelling.

Door goed te communiceren met de klant bouw je positieve reviews op. Positieve reviews zijn heel belangrijk voor je business.

Je krijgt kant en klare templates waardoor het nog makkelijker wordt om je e-mailcampagnes op te bouwen.

Orderbeheer

orderbeheer

In orderbeheer krijg je een duidelijk overzicht van al je bestellingen en je retouren. Heb je een product wat niet zo lekker loopt en dat veel retour komt?

Met dit overzicht kun je sneller beslissingen maken of je wel of niet moet doorgaan met een product.

Voorraadbeheer

voorraadbeheer

Met voorraadbeheer raak je niet zo snel uitverkocht je kunt namelijk zien wanneer je product uitverkocht raakt, en je een seintje krijgt. Zodat je kan zorgen dat je weer nieuwe producten kan gaan inkopen. Zo ben je er altijd op tijd bij.

Boloo Community

De Boloo Community is een zeer actieve Community, waar je met al je vragen terecht kunt. Heb je een vraag stel hem gewoon in de community of zoek de vraag op.

En meestal weet er altijd wel iemand een antwoord op jouw vraag. Het is fijn om met andere ondernemers in deze groep te zitten.

Waardoor je toch een soort van familie gevoel krijgt.

Wie is Skah van Boloo?

Skah van Boloo geeft een presentatie
Skah geeft een presentatie op een Boloo meeting

Skah van Boloo is de oprichter van Boloo en tevens is hij een succesvolle verkoper op bol.com

Skah is een jonge ondernemer van ongeveer 23 jaar oud.

Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed, als skah iets wil bereiken dan gaat hij er echt voor en hij zal dan ook alles geven!

Skah heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als bol.com verkoper. Hij verdient er dan ook heel veel geld mee en Skah is de ‘Master’ in het verkopen op bol.com

Skah kreeg de afgelopen jaren steeds meer de drang om ook andere mensen te gaan helpen met het succesvol verkopen op bol.com

Om dat te gaan realiseren heeft Skah Boloo opgestart. Met de tools en de Blueprint cursus heeft hij op dit moment al 1000+ mensen geholpen met het opbouwen van een succesvolle winstgevende bol.com business!

Hoe is de opbouw van de Boloo Blueprint cursus?

Wat is de inhoud van de Boloo Blueprint cursus?

De bol.com Blueprint cursus bestaat uit meer dan 50+ modules waar je stap voor stap de bouwstenen gaat leggen voor je bol.com business.

De modules zijn opgebouwd in de vorm van ‘Bouwstenen’
De cursus bestaat uit 9 bouwstenen en elke bouwsteen heeft een eigen onderwerp en doel.

Ik zal de bouwstenen en de modules in grote lijnen samenvatten, zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten van de bol.com Blueprint cursus wanneer je lid zou worden van Boloo.

Bouwsteen 1# Introductievideo’s

bol.com blueprint cursus introductie video's dashboard
Bouwsteen 1 # Introductievideo’s

De eerste bouwsteen van de Blueprint cursus bestaat uit 7 video modules. In deze 7 modules gaat Skah je uitleggen wat je allemaal moet doen om bol.com verkoper te worden.

Je gaat leren hoe het platform werkt en wat je allemaal met boloo kunt doen.

Kort samengevat: In de eerste modules wordt de basis allemaal stap voor stap uitgelegd, zodat je goed voorbereid kunt starten met de Blueprint cursus.

Bouwsteen 2# Direct jouw bol.com business starten

In het tweede gedeelte van de cursus ga je leren hoe je jouw bol.com business op kunt gaan starten.

Je gaat stap-voor-stap leren hoe je je moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK).
Hoe je partner verkoper wordt van bol.com en hoe je een zakelijke bankrekening kunt aanvragen.

Skah zal ook uitleggen wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een eigen business gaat runnen.

Als je nu in loondienst werkt en je gaat de switch maken naar zelfstandige ondernemer, dan komt daar best veel bij kijken.

Ondernemen is niet altijd rozengeur en maneschijn, het zal soms ook wel eens tegenzitten en niet altijd even makkelijk zijn. Daar moet je wel rekening mee houden.

Daarom heeft Skah ook besloten dat je Boloo en de Blueprint cursus 7 dagen Gratis kunt gebruiken.

Zodat je kunt kijken of het wel wat voor je is, zelfstandig ondernemer worden en verkoper op bol.com worden.

Wanneer je binnen de 7 dagen erachter komt dat het toch niks voor je is ondernemen. Geen probleem met 1 klik op de muis kun je proefperiode opzeggen.

Bouwsteen 3# Het systeem om winstgevende producten te ontdekken in 2020

Bol.com Blueprint cursus bouwsteen 3 leren om goed product onderzoek te doen met boloo review
Bouwsteen 3 # 9 Modules

In deze fase van de cursus ga je het systeem leren om winstgevende producten te ontdekken, die veel winst gaan opleveren in 2020

Dit leer je aan de hand van een puntensysteem. Je zal dieper ingaan op de details van een product en je leert winstgevende producten te herkennen.

Nadat je veel geoefend hebt en doordat je het regelmatig gaat trainen. Zul je door simpelweg het veel te doen een master worden in product research doen!

In de Blueprint cursus leer je alle skills om product onderzoek onder de knie te krijgen.


In deze fase van de cursus gaat best veel tijd zitten. Maar wanneer je er nu heel veel tijd insteekt en goed onderzoek gaat doen.

Zal je dat later heel veel tijd en frustratie besparen, deze fase is daarom ook heel belangrijk.

Want zonder goed product onderzoek te doen is het gokken of het product wat je gaat verkopen wel echt potentie zal gaan hebben.

En dat zou heel zonde zijn van je tijd en je geld!
Ik vind deze fase van de cursus heel leuk om te doen, omdat je soms denkt dit product dat gaat denk ik echt goed verkopen.

Om er dan na goed onderzoek achter te komen dat het toch geen winstgevend product is.

Toch heel fijn dat je daar dan achter komt voordat je de producten al ingekocht hebt.

Bouwsteen 4# Producten inkopen als een expert

In deze module van de blueprint cursus ga je alles te weten komen over hoe je kunt gaan inkopen als een expert.

Je leert hoe en waar je het beste je product kunt gaan inkopen. Hoe je de leveranciers moet benaderen en hoe je betrouwbare leveranciers kunt vinden.

Ook ga je leren hoe je ervoor kunt zorgen dat je kwalitatieve producten gaat inkopen. Want wanneer je producten inkoopt en ze gaan snel kapot of het is gewoon rommel.

Dan ga je daar vroeg of laat veel problemen mee krijgen, je krijgt veel retouren consumenten laten slechte reviews achter.

En voor je het weet heb je een negatieve naam als verkoper. Dat wil je natuurlijk voorkomen, dus is het heel belangrijk dat je producten verkoopt van goede kwaliteit.

Dit alles zal precies uitgelegd worden waar je op moet letten en hoe je dat kan controleren.

Ook zul je leren communiceren met buitenlandse leveranciers. Het lijkt makkelijk om dat te doen maar elk land heeft weer zijn eigen cultuur en gewoontes.

Je krijgt om dit te leren kant-en-klare templates bij Boloo, die je kunt gebruiken voor wanneer je met buitenlandse leveranciers wilt gaan onderhandelen.

Bouwsteen 5# Het bol.com platform masteren door te optimaliseren

Boloo blueprint review module optimaliseren van je bol.com listing

Na al het harde werk van product onderzoek tot aan het zoeken naar een geschikte en betrouwbare leverancier. Heb je nu het product ingekocht en heb je de producten thuis ontvangen.

Nu kan het verkopen op bol.com beginnen denk je.

Ja, je bent al goed op weg maar nu zijn we er nog niet, nu moet je een goede ‘listing’ gaan maken op bol.com en er voor zorgen dat de mensen jouw product willen kopen.

Wat heel belangrijk is voor wanneer je gaat verkopen op bol.com is dat je hele goeie en mooie foto’s hebt.

Want wanneer jij met jouw foto’s eruit springt tussen al de andere verkopers- en de foto’s zijn mooier als van jouw concurrent dan ben je ze al een stapje voor.

Wat ook heel belangrijk is is dat je een goeie titel en een goeie beschrijving bij je product zet.

Want mensen die jouw product willen kopen, die willen zoveel mogelijk informatie over het product.

Hoe je dit allemaal moet doen zul je leren in deze modules van de Boloo Blueprint cursus.

Als je al deze stappen volgt in de cursus, dan ga je zeker de beste worden in jouw niche en ga je ervoor zorgen dat jouw product veel winst gaat opleveren.

Wat zijn de Boloo reviews van de gebruikers

Inmiddels zijn er al een paar duizend mensen die lid zijn van Boloo. Dat is best wel veel eigenlijk en best wel knap dat ze zo gegroeid zijn in een best korte tijd.

Online op het internet heb ik dan ook best veel positieve Boloo reviews gevonden van verschillende gebruikers.

Hieronder zie je een aantal Boloo reviews en Boloo ervaringen van gebruikers van Boloo.

Een Boloo lid verteld zijn Boloo review in een filmpje
Boloo review van Bram. ‘Van metselaar naar succesvolle bol.com verkoper

Wat is mijn Boloo Review?

Ik zag Skah van Boloo in een reclame op social media voorbijkomen.

In eerste instantie was ik er niet op ingegaan maar bij de tweede keer dat ik de reclame zag van dat je ‘Gratis kon starten met de bol.com Blueprint cursus’ dacht ik van daar wil ik het fijne van weten.

Ik was op de Boloo website terecht gekomen en bij het aanmelden kwam ik erachter dat het maar 7 dagen gratis was.

Ik dacht van; de cursus is helemaal niet gratis, je kunt maar een proefperiode van 7 dagen gratis krijgen. Dat ga ik niet doen.

Maar de volgende dag dacht ik van, ja wat kan ik er eigenlijk mee verliezen?

Ik kan het toch gewoon 7 dagen proberen. Als ik de Blueprint cursus echt niks vind, dan zeg ik het toch gewoon op in die 7 dagen.

Dus ik was gestart met de 7 daagse proefperiode van Boloo. Ik kreeg mijn inloggegevens en ik had ingelogd bij het Boloo Dashboard.

Na gestart te zijn met de cursus dacht ik dit is echt wat ik zoek, aan deze cursus daar heb je echt wat aan! Je krijgt zoveel waarde in deze cursus.

En vooral de Boloo tools zijn onmisbaar, zonder de tools van Boloo wordt het echt een stuk lastiger om een succesvol winstgevend product te vinden.

Dus ik ben nu ongeveer een paar maanden lid van Boloo en ik heb tot nu toe echt goeie ervaringen met Boloo.

Ik kan Boloo dan ook zeker aanbevelen en ik zou zeggen probeer het zelf 7 dagen uit en kijk waar het jouw brengt!

En wie weet verkoop jij binnenkort ook winstgevende producten op bol.com!

Is de Boloo cursus echt Gratis?

raket

Om op deze vraag antwoord te geven: De eerste 7 dagen zijn gratis, daarna kost Boloo maandelijks rond de € 40,- Het ligt er net aan wat voor abonnement je neemt. Maar je krijgt niet alleen de cursus maar ook heel veel waardevolle tools.

Maar je ziet in de advertenties staan dat de cursus gratis is.

Dat is het ook wel, maar dan alleen de eerste 7 dagen. Dat kan wel een beetje misleidend overkomen.

Maar vind je Boloo niks binnen die 7 dagen? Je kan met 1 klik je abonnement opzeggen.

Ik wilde ook het voor 7 dagen proberen, maar ik kreeg zoveel waarde dat ik toch lid ben geworden.

Als je echt een succesvolle verkoper wil worden op bol.com dan raad ik je Boloo echt aan!

Ik ben tevreden over Boloo en ik vind dat ze het goed doen bij Boloo. Ze staan altijd voor je klaar als je met een vraag zit.
Ik heb dan persoonlijk ook positieve ervaringen met Boloo.

Wat zijn de prijzen van Boloo?

De prijs van Boloo is in een abonnementsvorm. Je kunt kiezen voor een maandelijks bedrag of je kunt kiezen voor een jaarlijkse betaling.

Het is maar net wat je het fijnste vind.

Je kunt kiezen uit onderstaande abonnementsvormen.

 • Boloo Starter
 • Boloo Business
 • En Boloo Enterprise

De prijzen die kunnen altijd veranderen, dus daarom zal ik ze hier ook niet vermelden. Voor de juiste prijs kun je op de website van Boloo kijken hieronder.

Op de website van Boloo staan de actuele prijzen.

Ben je nu nieuwsgierig geworden over Boloo? Ga hieronder naar de website en probeer het gratis 7 dagen uit zou ik zeggen. Je kunt er niks mee verliezen.

Bevalt het niet? Geen probleem je kunt altijd opzeggen binnen 7 dagen!

Boloo Forwarding

Wat is Boloo Forwarding?
Boloo Forwarding is een dienst van Boloo waarmee je voor een voordelige prijs, producten van China naar Nederland kan verzenden.

Boloo Forwarding verzorgd het gehele verzendproces voor het goedkoopste tarief wat er op dat moment is.

Je kan kiezen om je producten met het vliegtuig te verzenden of per trein of met de boot.

De verzendkosten van China naar Nederland zijn op dit moment overal over de hele wereld best wel hoog. Dat komt doordat de transportkosten verhoogd zijn door de corona crisis.

Maar de prijzen voor vervoer van van China naar Nederland dat blijft toch altijd moeilijk inschatten en vooral nu in deze tijd dus het kan wat goedkoper worden.

En na een paar dagen gaat de prijs misschien wel omhoog door het coronavirus.

Dus de prijs schommelt echt heel hard op dit moment. Dat moet je echt van week tot week of zelfs van dag tot dag bekijken.

Wanneer je met de trein of met de boot producten van China naar Nederland wil verzenden, dan kan dat tegen een veel voordeliger tarief dan wanneer je het met het vliegtuig laat verzenden.

Maar de verzendtijd met het vliegtuig is veel sneller dan wanneer je het met de trein of met de boot naar Nederland laat komen.

Dus daar moet je dan zelf een keuze in gaan maken en kijken wat het rendabelste is voor jezelf.

Om gebruik te kunnen maken van Boloo Forwarding moet je jezelf wel aanmelden voor Boloo Forwarding.

De wachtlijst is op dit moment best lang en je zult dan ook een tijdje moeten wachten om toegelaten te worden voor Boloo Forwarding.

Dit was even snel een korte Boloo review, er is nog heel veel meer over Boloo te vertellen en over wat Boloo nog zoal te bieden heeft.

Aankomende week zal ik deze Boloo review nog verder uitbreiden.

Ik hoop dat je wat aan deze Boloo review hebt gehad. Heb je nog opmerkingen stuur een berichtje.

Reviewchecker.nl